Autoyhtiöt K. Väisänen Ky lopettaa toimintansa.

Kaikki päättyy aikanaan, niin myös Autoyhtiöt K. Väisänen Ky:n toiminta. Takana on lähes viisikymmentä vuotta erilaista linja-autoliikenteeseen ja autoiluun liittyvää työskentelyä, kuten autonvuokrausta, tilausajoja, koululaiskuljetuksia, valmismatkaliikennettä jne.

Näihin vuosiin on mahtunut paljon hienoja kokemuksia ja muistoja yhdessä asiakkaiden ja yhteistyökumppaneiden kanssa. Toki myös kaikenlaisia ylä- ja alamäkiä, kuten maantiellä aina. Parhaita hetkiä ovat kuitenkin olleet kaikki ne reissuissa koetut keskustelut ja yhdessä nauramiset asiakkaiden kanssa. Niitä muistoja vaalimme sydämissämme vastakin, kun vietämme ansaittuja eläkepäiviä.

Valtavan suuri kiitos näistä vuosista ja yhdessä kulkemisesta kuuluu kaikille teille asiakkaillemme. Monista teistä on tullut meille vakioasiakkaita ja useista myös ystäviä. Teidän myötävaikutuksellanne olemme saaneet tehdä tätä työtä ja jatkaa yritystoimintaamme näinkin pitkään.

Haluamme kiittää myös joka ikistä meillä vuosien varrella työskennellyttä kuljettajaa sekä toimistotyöntekijää. Teitä on ollut iso joukko antamassa kasvot toiminnallemme. On ollut hienoa saada tutustua teihin ja toivotamme teille kaikkea hyvää tulevaisuuteenne.

Yritystoiminnassa ja kuljetusalaan liittyen meillä on ollut lisäksi monia elintärkeitä tahoja tarjoamassa erilaisia toimintaamme tukevia palveluja yrityksellemme. Joten kiitos kuuluu myös teille tilitoimistot, pankit, vakuutusyhtiöt, automyyjät, huolto- ja varaosapalvelut, automaalaamot, laivayhtiöt, matkatoimistot, oppaat, hotellit, taukopaikat ja ravintolat sekä toiset linja-autoyrittäjät joiden kanssa olemme saaneet tehdä yhteistyötä kaikki nämä vuodet.

KIITOS, KIITOS JA KIITOS!!!
Hymyillään, kun tavataan.

Autoyhtiöt K. Väisänen Ky
Kari ja Eija Väisänen

P.S. Hoidamme vielä jo aiemmin tälle syksylle sovitut kuljetukset, mutta muutoin emme ota enää uusia tilauksia syyskuun 2023 jälkeen.

Vastaa