9.-10.7.2022 Ähtäri ja Tuuri

Koko perheen kesämatka Ähtärin eläinpuistoon ja Tuuriin Keskisen Miljoonativoliin.

Matkan hinta 145,-/hlö jaetussa kahden hengen huoneessa, lapset varavuoteessa 60,-/hlö.
Hinnat sis. linja-automatkat meno-paluu, hotellimajoitus aamiaisineen, aamukylpylän ja kuntosalin käytön.

Lauantaina 9.7. matkaan lähdetään Kouvolan seudulta niin, että ensin suunnataan Jyväskylään, jossa tauko Vaajakosken ABC:llä ja heti perään vierailemme Pandan tehtaanmyymälässä.

Matka jatkuu Ähtärin eläinpuistoon, jossa jokainen voi oman aikataulun mukaan tutustua eläimiin ruokailla, kahvitella jne. Majoittuminen myöhemmin iltapäivällä uudistettuun Hotelli Mesikämmeneen, joka sijaitsee kivenheiton päässä Ähtärin eläinpuistosta. Kaikissa majoitushuoneissa on terassi järvelle päin.

Sunnuntai 10.7. aamiaisen jälkeen klo 9.30 linja-auto lähtee kohti Tuuria ja Keskisen kyläkauppaa, jossa myös Miljoona Tivoli paikalla. Shoppaile, huvittele ja herkuttele, ihan kuten haluat, sillä tekemistä ja näkemistä riittää. Muumi-leikkipuisto, Riemu Park, Aku Park, minigolf-rata, skeittipuisto, kesäjuna, lukuisat ravintolat ja kahvilat sekä itse kyläkauppa valtavan laajoinen tuotevalikoimineen ovat vierailijoiden käytettävissä.

Paluulähtö takaisin Kouvolan suuntaan tapahtuu klo 16.00.


Huomioithan, että pääsyliput ja rannekkeet eivät kuulu matkapaketin hintaan, sillä jokainen voi tehdä näin matkasta oman näköisensä ja vierailla juuri niissä kohteissa, jotka kiinnostavat.

Ähtäri Zoo – Luonnonmukainen eläinpuisto, jossa voit tutustua yli 50 eläinlajiin. Puistokierroksen pituus on noin 3 km, mutta halutessasi voit valita lyhyemmän 1,2 km mittaisen kierroksen. Kierroksen puolessa välissä on kahvio ja reitin varrella on useita tulenteko ja hengähdyspaikkoja.

Ähtäri Zoo Farmi
– kotieläintila, joka on monen pienemmän ja vähän suuremmankin lapsen suosikki. Ja mikä parasta, eläimiä saa halia, rapsutella ja silitellä. Farmilla pääsee tutustumaan myös maalaistalon askareisiin.

Pandatalo – Snowpanda House kätkee sisäänsä pandojen katselutilan, josta käsin voit seurata pandojen touhuja sekä sisä- että ulkotarhoissa. Pandatalossa sijaitsee myös Snowpanda Cafe & Deli, josta saa sekä suolaisia että makeita herkkuja ja lounasta, wokkeja ja hampurilaisannoksia.

Tivoli Sariola tuo kesäisin koko kalustonsa Kyläkaupalle ja muuttuu kesän odotetuksi kohokohdaksi, Miljoona Tivoliksi, joka tarjoaa iloa ja huvia koko perheelle vauvasta vaariin. Alle 13-vuotiaat pääsevät kieppumaan Miljoona Tivolissa joka päivä ilmaiseksi. Alueelle ei myöskään ole pääsymaksua. Yli 13-vuotiaiden päivärannekkeen hinta on 34 euroa.

Tutustu kohteisiin ennakkoon
https://ahtarizoo.fi
https://www.hotellimesikammen.fi/index.php/fi/
https://tuuri.fi

AIKATAULU
klo 7.40 ABC, Valkeala
klo 8.00 Matkakeskus, Kouvola
klo 8.15 Keskustan pysäkki, Kuusankoski
klo 8.25 Matkahuolto, Voikkaa

Vastaa