La 22.1.2022 Matka2022-messut

LA 22.1.2022

Tulevan Matkamessu-tapahtuman ohjelmasisältö koostuu mm. matkailualan ajankohtaisista aiheista ja trendeistä, sekä Partnerimaamme Kreikan tarjonnasta! Kreikka esittelee maan kohteita monipuolisesti. Esille pääsevät maan rikas historia antiikin kohteista luostareihin ja perinteisiin kreikkalaisiin kyliin. Myös maan monipuolinen luonto tulee esille upeine luontokohteineen ja aktiviteetteineen, unohtamatta kreikkalaista ruokakulttuuria.

Eri kohteiden ja aktiviteettien lisäksi messukävijä pääsee tutustumaan siihen, miten Kreikassa voi matkailija vierailla mahdollisimman vastuullisesti niin, että kohteiden luonto ja yhteisöt kestävät matkailijamäärät.   


Matkan hinta 38,-/hlö
sis. kuljetuksen m/p ja pääsylipun. Matkalla pidetään kahvitauko.
Huolehdithan käsihygieniasta ja ethän tule kipeänä matkalle.

Lisätietoja https://matka.messukeskus.com

AIKATAULU LA 22.1.2022
TULOSSA MYÖHEMMIN

Vastaa