Su 31.10.2021 Kirjamessut ja Viinikylä | Helsingin Messukeskus

Odotetut Helsingin Kirjamessut järjestetään torstaista sunnuntaihin 28. – 31.10.2021 Messukeskuksessa Helsingissä. Kirjallisuuden ystävät, kirjailijat ja toimiala kokoontuvat Messukeskuksen laajoihin tiloihin keskustelemaan kirjallisuudesta ja ostamaan kirjoja. Mukana messuilla on yli 250 yritystä.  Nyt jos koska isot tilat näyttävät parhaat puolensa, sillä niissä voidaan järjestää kirjamessut terveysturvallisesti. 

Lisätietoja sekä tapahtuman ohjelma https://kirjamessut.messukeskus.com

Samalla lipulla on mahdollisuus tutustua myös Viinikylä-tapahtumaan (K-18), jossa voi perehtyä vaikka gastronomiaan, seurata ruoka- ja juoma-alan ammattilaisten järjestämää ohjelmaa herkkuja ja viinejä maistellen.

Lisätietoja Viinikylä-tapahtumasta https://viinikylahki.fi

Pääsylippu ja kuljetus 39,-/hlö

AIKATAULU SU 31.10.2021
klo 8.45 ABC, Valkealasta
klo 9.00 Matkakeskus, Kouvola
klo 9.15 Keskustan pysäkki, Kuusankoski
klo 9.25 ABC, Koria

Paluulähtö messuilta klo

Vastaa